Wheel Horse Forum

It is currently Wed Nov 22, 2017 5:15 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Member and a problem
PostPosted: Fri May 05, 2017 5:54 pm 
Offline

Joined: Fri May 05, 2017 2:31 pm
Posts: 1
Hi All...Thankful for this forum. The ignition wiring in my Toro Wheel Horse 244-H, model #2214OE02, serial #2000819 is messed up. Originally getting nothing from the key, the problem seemed electrical. Looked at the wiring behind the ignition and sure enough one wire was disconnected off it's post. Thought reconnecting would take care of the problem, same nothing when I turn the key. Would someone more knowledgeable than I please take a look at this picture and tell me if my ignition is wired correctly? Thank you very much. Love the tractor. Here's a picture of how it's wired now....

Attachment:
20170505_144150_resized (1).jpg
20170505_144150_resized (1).jpg [ 75.87 KiB | Viewed 120 times ]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 05, 2017 8:48 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 17, 2004 8:01 am
Posts: 3959
This wiring diagram should help
http://www.wheelhorseforum.com/files/fi ... 2-3203pdf/

Garry


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group