Wheel Horse Forum

It is currently Sun Sep 21, 2014 2:08 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 27, 2011 11:03 am 
Offline

Joined: Fri May 27, 2011 9:54 am
Posts: 1
I have a 1987 21-12K804-312-8 Toro/Wheel Horse Garden Tractor with a mower deck attachment.
I've had an electrical problem for quite sometime that I want to repair properly. With the ignition switch in the "Off" position the light for the "Parking Brake" stays illuminated which runs the battery down if the inline fuse isn't pulled. What replacement part or repair must I perform to properly correct this electrical problem? Apparently this is a common problem with this particular tractor. On another forum I read about the very same problem but, the owners solution was to only disconnect the light.
Any advise or solution is greatly appreciated. Thanks in advance!

Kevin A. Titler


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 27, 2011 8:25 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 17, 2004 8:01 am
Posts: 3748
Have never had a problem with one but might just be lucky. I would pull the circuit board out and look at the condition of the traces. Just cleaning the dirt off it may bring it back to life.
The board is powered by the battery and not switched so remove the negative battery cable before working on it. Need a wiring diagram?
Let us know what you do or find.

Garry


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Yahoo [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group